Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Dit zijn de infrarood verwarming nadelen en voordelen

Wat zijn de infrarood verwarming nadelen en voordelen?

Infrarood verwarming maakt gebruik van stralingswarmte, wat heel veel voordelen biedt. Maar wat zijn de infrarood verwarming nadelen? We hebben ze op een rij gezet, zodat je goed kan afwegen wat de voor- en nadelen van infrarood verwarming zijn.

Nadelen infrarood verwarming:

  • Juiste positie, afmeting en vermogen voor de kamer kiezen is essentieel.
  • Er moeten voldoende objecten in de kamer zijn, die de warmtestralen kunnen absorberen (zoals meubels en muren).
  • Belangrijk is om het juiste vermogen te kiezen voor de ruimte die je wilt verwarmen.
    .

Voordelen infrarood verwarming:

  • Géén onderhoud en eenvoudige installatie.
  • Energiebesparend: infrarood verwarming heeft minder energie nodig om de ruimte aangenaam te verwarmen. En binnen slechts 5 tot 10 minuten warm.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: infrarood panelen hebben een lange levensduur en stoten geen CO2 uit in combinatie met groene stroom.

Conclusie infrarood verwarming nadelen en voordelen

wattage berekenen infrarood verwarming nadelen

Voortaan is een infrarood verwarming voor binnenshuis een efficiënte manier om je kamer te verwarmen. Denk bij het kopen aan de infrarood verwarming nadelen en voordelen. Je komt er al snel achter dat de voordelen infrarood verwarming groot zijn. Kostenbesparend, gezond, efficiënt en effectief in het verwarmen van een grote of kleine kamer. De infrarood verwarming voordelen zijn de belangrijkste kenmerken waarom je moet kiezen voor deze vorm van zonder gas je huis verwarmen.

Voor de bepaling en keuze van de juiste positie, dimensionering, vermogen en afmeting van de warmtepanelen staan onze adviseurs voor je klaar. Wij maken een verwarmingsplan en kostenberekening voor je, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Kortom, ben je op zoek naar een verwarmingssysteem dat zorgt voor een beter binnenklimaat, gezonde en comfortabele warmte? Dan zit je met een infrarood verwarming goed!

Lees het complete artikel over de infrarood verwarming nadelen en voordelen, waarin we alle punten uitgebreid belichten.

Meer informatie over infrarood verwarming nadelen

infrarood paneel badkamer van Warmteshop IR panelen badkamer elektrische badkamerverwarming

Wil je meer informatie over de infrarood verwarming nadelen en voordelen? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, als hoofd- en bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen, waardoor je gelijk bespaart op de kosten. Wij komen gratis bij je langs en geven advies over het vermogen, afmeting en positie.

Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online winkel. Hier kan je kiezen uit de vele modellen, zoals de veelzijdige krijtbord keuken verwarming.

Ook kan je in ons blog alles lezen over waar infrarood paneel verwarming plaatsen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is.