Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Hoe je huis goedkoop verwarmen zonder gas?

Hoe goedkoop verwarmen zonder gas?

Ben je op zoek naar een manier van goedkoop verwarmen zonder gas? Dan zijn er twee mogelijkheden elektrisch verwarmen met een warmtepomp of infrarood panelen. Een warmtepomp is duur in de aanschaf en is vaak te koud. Infrarood panelen daarentegen zijn goedkoop in de aanschaf (al vanaf 199 euro heb je een infrarood paneel), behoeft geen onderhoud en is binnen 10 minuten warm.

Infrarood verwarming is daarom een geloofwaardig alternatief om de Belgische regering te steunen onze huizen koolstofvrij te maken. Goedkoop verwarmen zonder gas doe je dan ook met infraroodstraling.

Infrarood verwarming plafond infrarood paneel plafond elektrische kachel

Hoe je huis verwarmen zonder gas

De beste oplossing voor je huis verwarmen zonder gas is met infrarood verwarming. Hierbij zijn twee factoren belangrijk om een hoog rendement te realiseren. De positiebepaling van de warmte panelen en het juiste vermogen voor de ruimte. Deze twee aspecten zijn belangrijk om discomfort en een hoog energieverbruik te voorkomen. Laat daarom door de experts van Warmteshop een genormeerde warmte berekening maken. Wij komen gratis bij je langs voor een warmte berekening.

Infrarood verwarming of warmtepomp

Tal van studies tonen aan dat infrarood verwarming een geloofwaardig alternatief is voor hybride warmtepomp. Dus waarom kiest de regering voor een aanpak van hybride warmtepompen bij vervanging van een CV-ketel. De aanschaf is kostbaar en de warmte is vaak niet voldoende voor een huishouden. Ook zijn de onderhoudskosten hoog en de installatie is duur. Lees het complete artikel Hoe goedkoop verwarmen zonder gas, waar ingaan op de besluiten van de regering. En waarom infrarood verwarming de beste oplossing is voor huis verwarmen zonder gas.

Vragen over goedkoop verwarmen zonder gas

infrarood paneel badkamer warmteshop modern beste elektrische verwarming

Wil je meer weten over goedkoop verwarmen zonder gas? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. Goedkoop verwarmen zonder gas doe je met infrarood warmtepanelen.

Je bespaart ook gelijk energie en ze zijn natuurlijk nog groener als je ze voedt met groene stroom. Denk daarom eens na over infrarood verwarming op zonnepanelen. Koop de energiezuinige en gezonde infrarood panelen in onze online winkel. Geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over verwarmen met infraroodstraling kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals is warmtepaneel infrarood efficiënter dan warmtepomp verbruik of krijg antwoord op de vraag is infrarood verwarming verbruik voordeliger dan gas?