Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Infrarood verwarming bij renovatie

eetkamer renovatie toekomst

Infrarood verwarming bij renovatie project

Zit je midden in een renovatie of heb je een renovatie project in het vooruitzicht? Dan is de kans waarschijnlijk groot dat je ook op zoek bent naar de beste verwarming oplossing voor jouw renovatie woning of kantoor. Of voor een renovatie project van een industrieel pand, zoals een magazijn of werkplaats verwarmen met infrarood. 

Laat je altijd goed informeren bij de zoektocht naar een nieuwe verwarming oplossing voor jouw renovatie project. Kom een keer langs in de showroom van infraroodverwarming Antwerpen zodat je zelf de warmte kan ervaren. De infrarood experts staan je graag te woord. Je kan gelijk alle type infrarood panelen met eigen ogen zien. 

infrarood verwarming antwerpen huiskamer design nieuwbouw bij-verwarming offerte

Prachtige design verwarming

Het voordeel van renovatie is dat je jouw woning beter en mooier maakt. Beter in de isolatie bijvoorbeeld en mooier que design. Hier sluit de infraroodverwarming perfect op aan. Een infrarood paneel is verkrijgbaar in vele modellen en soorten. De ir panelen zijn zeer dun, slechts 2 tot 3 cm dik, waardoor ze opgaan in jouw inrichting.

Door de prachtige designs mag de infrarood verwarming ook juist opvallen. Het is namelijk een eyecatcher voor jouw renovatie woning. Bijvoorbeeld het infrarood schilderij paneel, of spiegelpaneel in de badkamer. Wat dacht je van een krijtbord paneel waar je met echt krijt op schrijft? Of een felle kleur warmtepaneel voor in de kinderkamer.

warmteshop bankstel Sportpaleis renovatie bij-verwarming

Soorten infrarood verwarming

De infrarood verwarming is gemaakt van metaal, glas, aluminium of natuursteen, zoals marmer. De natuursteen verwarming bereikt een hoog temperatuur oppervalk van maar liefs 190 graden Celsius. Deze adviseren wij altijd aan het plafond te monteren. 

De wand modellen bereiken een temperatuur tussen de 60 en 110 graden Celsius. 

De infrarood glaspanelen zijn gemaakt van speciaal ESG veiligheidsglas en zijn dankzij de IPX5 klasse spatwaterdicht. Ze zijn daardoor ook veilig te gebruiken in de badkamer als infrarood spiegelpaneel. De metalen panelen zijn voorzien van een poedercoat laag en verkrijgbaar in alle RAL kleuren. 

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

infrarood verwarming behaaglijk antwerpen Merksem huiskamer renovatie bij-verwarming ook kantoor

Grote voordelen van infraroodverwarming bij renovatie

Infraroodverwarming heeft vele voordelen, zeker wanneer je gaat verbouwen of renoveren. Het is immers één van de meest efficiënte en duurzame elektrische verwarming voor bestaande gebouwen. 

De montage is snel en eenvoudig. Je hoeft geen breekwerk renovatie te doen om het ir paneel op te hangen. Je boort vier gaten middels het boorsjabloon, hangt het paneel op en sluit deze aan op de elektriciteit.

Een renovatie moet ook geld opleveren. Je maakt je huis energiezuiniger door betere isolatie bijvoorbeeld. Een infrarood verwarming is heel zuinig in verbruik waardoor je de investering als snel terug hebt verdiend.

Kies voor kwaliteit met de infrarood verwarming Antwerpen. De ir panelen zijn in Duitsland vervaardigd en voldoen aan de strenge kwaliteit en keuringsnormen van dit land. Daardoor geniet je van een hoog rendement.

kwaliteit infrarood verwarming antwerpen behaaglijk Sportpaleis offerte

Thermostaat regeling kopen

De modellen van infrarood verwarming Merksem zijn meestal voorzien van een thermostaat.

Neem bijvoorbeeld een slimme wifi thermostaat waarbij je programma’s kan instellen voor iedere dag van de week. Hierdoor verlaag je de verbruikskosten nog meer.

Met behulp van de Smart Home App kun je de thermostaat overal bedienen. 

Ben je vergeten de infrarood verwarming lager te zetten toen je naar je werk ging? Geen probleem, op afstand kan je de verwarming weer uitzetten.

De panelen zijn per paneel eenvoudig te bedienen via de ingebouwde thermostaat.

Monteer de ir panelen aan de muren of plafonds, schakel de elektrische stroom in en geniet direct van de gezonde infrarood straling.

infrarood verwarming toekomst antwerpen Merksem sofa nieuwbouw

Infrarood verwarming kopen bij renovatie

Infrarood panelen kopen voor een renovatie project doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. In de showroom van Warmteshop Antwerpen kan je rustig rondkijken. Infrarood verwarming is geschikt voor bijvoorbeeld badkamer renovatie, woonkamer renovatie of kantoor verwarmen met infrarood. 

Wij leveren ook infrarood verwarming voor magazijn verwarmen met infrarood, werkplaats en terrasverwarming voor buiten. Geschikt voor renovatie en infrarood verwarming in nieuwbouw. Infrarood als bij-verwarming of als hoofdverwarming. Heb je vragen? Neem contact op met de warmteshop Antwerpen. 

Warmteshop Antwerpen-Merksem is vlakbij infrarood verwarming Sportpaleis gelegen. Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen. Of bestel eenvoudig de infrarood producten online via onze website en bij onze webwinkel. Alle vaste en mobiele verwarming oplossingen zijn hier weergegeven. 

infrarood verwarming antwerpen slaapkamer renovatie

Meest gestelde vragen

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming werkt door middel van infrarood straling, vergelijkbaar met de zonnestralen. 

Hoe behaaglijk is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is heel behaaglijk. Het zorgt voor een comfortabel en schoon binnenklimaat. 

Is infrarood verwarming gezond?

Ja, infrarood verwarming is gezond. Het ontspant je spieren en stimuleert de bloedcirculatie. 

Is Infrarood verwarming de toekomst?

Ja, infrarood verwarming is de toekomst. Een woning, kantoor of industrieel pand gasloos verwarmen met efficiënte infrarood straling is milieubewust.