Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Is infrarood verwarming de toekomst?

eetkamer renovatie toekomst

Zijn infrarood panelen de toekomst?

Infrarood verwarming is niet alleen de toekomst. Het is nu al de meest populaire duurzame verwarming. Infrarood panelen werken door middel van elektriciteit waarbij de energie wordt omgezet naar gezonde infrarood straling. Met infrarood verwarming in huis of kantoor ben je niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen, zoals gas. 

Verwarmen door middel van gas kachels is niet meer wat we willen in de toekomst. De fossiele brandstoffen raken waardoor we op zoek zijn naar een andere manier van verwarmen, zoals infrarood verwarming in nieuwbouw. Verwarmen met elektriciteit heeft de toekomst, vooral als je zelf de energie opwekt middels zonnepanelen op het dak.

warmteshop bankstel Sportpaleis renovatie bij-verwarming

Hoe infrarood warmte werkt?

De producten van infraroodverwarming Antwerpen werken met onschadelijke infrarode warmtestralen die de ruimte verwarmen. De warmtepanelen zenden directe warmtegolven naar de objecten in de kamer, zoals de meubels, vloer, wanden en de mensen. De warme infrarood stralen weerkaatsen op alles wat zich in de kamer bevindt.

Tevens houden de objecten de warmte vast, waardoor de kamer temperatuur met zo’n 2 tot 3 graden Celsius stijgt. Je kan gerust de kamer ventileren zonder een groot warmteverlies te hebben. De infrarood verwarming Antwerpen sluit je aan op elektriciteit en de energie wordt omgezet in warme infrarood stralen.

infrarood verwarming gezond toekomst antwerpen Sportpaleis halletje bij-verwarming

Eenvoudige montage heeft de toekomst

Geen gedoe met aanleg van nieuwe leidingen om een verwarming te installeren. Voor infrarood als bij-verwarming of hoofdverwarming is de montage eenvoudig en snel. Het enige wat je hoeft te doen is vier gaten boren en het warmtepaneel aan te sluiten op de elektriciteit. Als bij-verwarming kan je ook een mobiele verwarming inzetten, daar waar de warmte nodig is.

Het installeren van infrarood verwarming bij renovatie was nog nooit zo eenvoudig om te realiseren. Monteer het warmte paneel aan de muur of voor extra warmte verspreiding aan het plafond. Wanneer je gaat verhuizen, neem je de panelen gewoon mee naar je nieuwe woning. 

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

nieuwbouw infrarood verwarming

De toekomst is nu

De toekomst is nu, want we stappen nu allemaal over op verwarmen middels elektriciteit. In het verleden werd er gezegd, in de toekomst moeten we gasloos verwarmen.

Deze toekomst is nu aangebroken. In het klimaatakkoord hebben we namelijk met zijn allen afgesproken dat we in 2050 volledig van het gas af moeten zijn. 

Gasloos verwarmen via elektrische infrarood verwarming. De warm water voorziening realiseer je door een HR ketel en koken doen we via inductie kookplaten.

Doordat de producten van infrarood verwarming Merksem Antwerpen van zeer hoge kwaliteit zijn, verbruiken ze ook weinig energie. Een hoog rendement met een lage energie rekening. 

gezond kwaliteit verwarming kinderkamer

Duurzaam verwarmen is de toekomst

Op een duurzame manier je huis of kantoor verwarmen met infrarood is de toekomst. Gebruik groene stroom of zonnepanelen voor de stroom voorziening, zodat je geen CO2 meer uitstoot. Daardoor denk je aan het milieu en de toekomst van je kinderen. 

Kies voor kwaliteit met de infrarood verwarming Sportpaleis Antwerpen, welke van Duits fabricaat is. De infrarood panelen en terrasverwarming dragen dan ook de strenge Duitse keurmerken en certificaten, zoals “Made in Germany” en het TÜV-Sud certificaat.

De hoge rendement panelen zijn tevens duurzaam in gebruik en klaar voor de toekomst.

infrarood verwarming toekomst antwerpen Merksem sofa nieuwbouw

Meer weten over infrarood verwarming?

Wil je meer weten over hoe je nu en in de toekomst duurzaam je woning of kantoor verwarmt? Neem contact op met de warmteshop Antwerpen. Je kan ook langskomen in onze showroom van Warmteshop Antwerpen en omgeving. De winkel is vlakbij de evenementenhal Sportpaleis gelegen. 

Kom langs en ervaar de gezonde warmte zelf. Onze adviseurs staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Infrarood verwarming voor woningen, kantoor en industriële panden. Zoals werkplaats verwarmen met infrarood voor garage of magazijn.

Je kan natuurlijk ook gelijk vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen, zodat je al voorbereid bent op de toekomst.