Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Kantoor verwarmen met infrarood

infrarood verwarming behaaglijk antwerpen Merksem huiskamer renovatie bij-verwarming ook kantoor

Kantoor verwarmen met infrarood verwarming

Een kantoor verwarmen met infraroodverwarming Antwerpen neemt voor altijd de eeuwige discussie over de juiste binnen temperatuur weg. Het regelen van de juiste temperatuur op kantoor is een uitdaging. De ene persoon heeft het sneller warm dan de andere. De grootste ergernis op kantoor is dan ook het binnenklimaat.

Een kantoor op het juiste warmte niveau brengen is afhankelijk van de warmtebehoefte per persoon. De ene collega heeft het al warm bij 19 graden Celsius en de andere zit met een dikke coltrui aan het heeft het bij 23 graden Celsius nog koud. 

Naast de juiste warme temperatuur is een veel voorkomende klacht op kantoor de koude luchtstroming. Hoe zorg je nu voor een goed binnenklimaat op kantoor waar iedereen tevreden mee is?

infrarood verwarming antwerpen in de hal ook kantoor

Ideaal binnenklimaat op kantoor en werkplek met infrarood verwarming

Het is vaak zeer inefficiënt om een kantoortuin of aparte kamers door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. De oplossing op kantoor is het gebruik van infrarood warmtepanelen. De panelen zijn apart van elkaar te bedienen, zodat overal de gewenste temperatuur ingesteld kan worden.

De ideale temperatuur op kantoor is rond de 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is niet goed. Echter een te hoge temperatuur is ook niet juist, dit kan gevaarlijk zijn voor medewerkers met hart- en vaatproblemen. In een te warme ruimte, hoger dan 25 graden Celsius, daalt de productiviteit van de medewerkers.

Bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat spelen verschillende factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de kantoorruimte, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van koude tocht stroming.

kwaliteit infraroodverwarming spiegel

Infrarood als hoofdverwarming op kantoor

Met een infrarood verwarmingssysteem als hoofdverwarming creëer je de juiste werksfeer met als gevolg een hoge productiviteit van de medewerkers. Kies voor kwaliteit. De hoge kwaliteit infrarood plafondpanelen zijn eenvoudig in het systeemplafond te integreren. Infrarood verwarming werkt op een andere manier dan conventionele verwarmingen, waarbij de lucht wordt verwarmd. 

Infrarood warmtepanelen verwarmen niet de lucht, maar direct de muren, vloer, objecten en mensen in de hele ruimte. De panelen maken gebruik van onschadelijke infrarode stralen, waardoor de luchtvochtigheid in balans blijft. Voor personen die lenzen dragen of gevoelige ogen hebben is dit tevens zeer aangenaam.

Daarnaast heeft een infrarood verwarming als voordeel dat er geen luchtcirculatie is. Je hebt geen koude luchtstromingen en ook geen last meer van rond zwevende bacteriën of stofdeeltjes. Dit laatste is vooral voor werknemers met luchtwegproblemen een groot voordeel.

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

Infrarood systeemplafond verwarming

Het verwarmen van een kantoorruimte is ideaal met de infrarood systeemplafond panelen. De warmtepanelen gaan naadloos op in het bestaande systeemplafond. Door de witte subtiele kleur met fijne poedercoat laag en speciale constructie zijn de metalen infrarood kantoor plafond panelen nauwelijks te onderscheiden van een roosterelement. 

De infrarood verwarmingspanelen kan je kopen als enkele en dubbele panelen. Zodat voor iedere ruimte de ideale warmte prestatie kan worden gerealiseerd. De ruimte besparende plafond panelen van infrarood verwarming Antwerpen zorgen voor aangename en direct warmte.

Door de standaard afmeting van 60×60 cm passen de ir panelen in ieder roosterplafond. Daardoor is het ook mogelijk om achteraf het plafond uit te rusten met infrarood warmtepanelen kantoor. Geschikt voor kantoren, maar ook voor scholen, beursgebouwen en grote bedrijfshallen. 

Infrarood verwarming als bijverwarming op kantoor

Infrarood verwarming op kantoor is tevens zeer geschikt als bijverwarming. Er zijn drie geschikte modellen infrarood als bij-verwarming kantoor. Namelijk het infrarood bureaupaneel, staand infrarood paneel of de infrarood plafond panelen. Alle ir panelen zijn apart van elkaar te bedienen middels een thermostaat.

Een infrarood bureau paneel is op meerdere plekken te plaatsen. Zoals onder het bureau, op het bureau of aan de wand. Je kunt ook een staand infrarood paneel naast je neerzetten. Deze mobiele verwarming staat op een robuuste voet, vaak met wieltjes. Met een bureaupaneel heb je geen last meer van koude voeten en benen.

Een extra plafondpaneel geeft vanaf boven heerlijke warmte, waardoor je geen koude handen hebt tijdens het werken achter de computer. De systeem infrarood plafondpanelen kantoor zijn eenvoudig in het plafond te plaatsen, doordat ze een standaard afmeting hebben. 

Kantoor infrarood verwarming kopen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw kantoor met infrarood te verwarmen? Neem contact op met de warmteshop Antwerpen. Onze experts vertellen je graag meer de verwarmingsoplossingen voor jouw bedrijfspand of kantoortuin.

Een bedrijf heeft er baat om een gezond en warm binnenklimaat te creëren. Fitte en productieve medewerkers leveren namelijk geld op. Infrarood kantoor verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Neem een kijkje in de showroom van infrarood verwarming Sportpaleis Antwerpen. 

Naast infrarood verwarming kantoor Warmteshop Antwerpen ook industriële stralers voor magazijn verwarmen met infrarood, terrasverwarming of werkplaats verwarmen met infrarood. Als hoofdverwarming of bijverwarming en voor infrarood verwarming in nieuwbouw of infrarood verwarming bij renovatie woning.

Infrarood verwarming Merksem-Antwerpen vlakbij het Sportpaleis gelegen. Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen. Of bestel eenvoudig de infrarood verwarming online via onze website en bij onze webwinkel.