Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Kies voor kwaliteit

kwaliteit infrarood verwarming antwerpen behaaglijk Sportpaleis offerte

Kies voor kwaliteit infrarood verwarming

Wil je een nieuwe infrarood verwarming kopen, kies dan voor kwaliteit. Onze klanten kennen de hoge kwaliteit producten van infraroodverwarming Antwerpen. Zij waarderen het transparante productie proces en tevens de mogelijkheid om unieke infrarood producten te kopen. 

Onze infrarood verwarming en toebehoren zijn met vakmanschap en hoge precisie gemaakt van hoogwaardige materialen. Wij besteden aandacht voor detail en vinden kwaliteit en service zeer belangrijk. 

Met grote zorg en deskundigheid van de productie van onze infrarood panelen zijn wij één van de marktleiders in elektrisch verwarmen. Kies voor kwaliteit, want de modellen van infrarood verwarming Antwerpen dragen de nodige hoogwaardige kwaliteit keurmerken en zijn in Europa vervaardigd. 

infrarood verwarming antwerpen op de muur

Investeer in hoge kwaliteit infrarood panelen

De verschillen in kwaliteit van infrarood panelen is aanzienlijk. De belangrijke onderdelen van een infrarood verwarming moet aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Zoals de warmtegeleider, bekabeling, voorkant van paneel, isolatie en thermostaat. 

Alleen op deze manier wordt een lange levensduur gegarandeerd en een consistent hoog rendement bereikt. Een hoogkwalitatief infrarood paneel is zuinig in gebruik, waardoor je bespaart op de kosten van verbruik. 

De garantie op kwalitatief hoge panelen is langer dan de standaard garantie van twee jaar. Infrarood verwarming Merksem Antwerpen geeft minimaal drie jaar garantie op de warmtepanelen. Afhankelijk van het model kan dit oplopen tot 10 jaar garantie. 

kwaliteit infraroodverwarming spiegel

Kwaliteit keurmerken infrarood verwarming panelen

De goede infrarood verwarming producten dragen kwaliteit keurmerken, net zoals de warmtepanelen van Warmteshop Antwerpen en omgeving. 

Onze infrarood verwarming draag het keurmerk “Made in Germany”, wat zeker de investering waard is.

De levensverwachting van een infrarood verwarming die geproduceerd is in Duitsland is namelijk tevens langer. 

Alle ir verwarming en stralers van de Warmteshop Antwerpen voldoen aan de strenge Duitse TÜV-richtlijnen.

Ze hebben een aanzienlijk hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten in vergelijking met andere concurrenten. 

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

infrarood verwarming behaaglijk antwerpen Merksem huiskamer renovatie bij-verwarming ook kantoor

Hoge kwaliteit bij Warmteshop Antwerpen

De infrarood verwarming met lange golf straling en de infrarood heaters met korte golf straling van de infrarood verwarming Sportpaleis Antwerpen voldoen allen aan de strengste veiligheidseisen.

Om oververhitting te voorkomen hebben de infrarood panelen een veiligheid voorziening. 

De warmtepanelen zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV veilig en efficiënt en met een RoHS-certificaat vrij van schadelijke stoffen.

Ze dragen de CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen. Alsmede het EMV, VDE en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk. 

Naast certificaten en keurmerken zijn er ook kwaliteitsnormen voor de infrarood verwarming, namelijk de DIN-9000 en 9001. Natuurlijk voldoen onze ir panelen ook hieraan. 

gezond kwaliteit verwarming kinderkamer

De keuze van warmtepanelen

Een infrarood verwarming kan netjes in de kamer worden weggewerkt, zodat je niet ziet dat het een verwarmingspaneel is. De ir panelen mogen ook juist deel uitmaken van de kamerinrichting, zoals een infrarood spiegel-, beeld of krijtbord paneel. Onze warmtepanelen mogen opvallen!

Vanuit het perspectief van het interieur ontwerp bieden de infrarood panelen een duidelijk voordeel op de ouderwetse radiatoren. Ze zijn door het slanke ontwerp ruimte besparend. Er zijn geen grenzen aan de creativiteit. Gebruik een eigen favoriet motief of foto om jouw ir beeldpaneel een persoonlijk tintje te geven. Je kan ook kiezen uit een standaard ontwerp. 

De hoge kwaliteit ir panelen kunnen overal worden geplaatst, zoals in de slaapkamer, woonkamer of keuken. Geschikt voor op kantoor verwarmen met infrarood, infrarood verwarming in nieuwbouw of infrarood verwarming bij renovatie woning. Infrarood panelen zijn modieus en stijlvol en zijn daarnaast een aanvulling op je inrichting. Infrarood als bij-verwarming of hoofdverwarming.

infrarood verwarming antwerpen in de hal ook kantoor

Meer weten over infrarood verwarming?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kwaliteit infrarood producten? Wil je de infrarood spiegel panelen, beeld verwarming of licht gecoate warmtepanelen met eigen ogen zien? 

Je bent van harte welkom in onze showroom van Warmteshop Antwerpen, gelegen bij het Sportpaleis waar je vervolgens zelf de infrarood warmte kan voelen. We leggen je alles uit en beantwoorden al jouw vragen. Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen of neem contact op met de warmteshop Antwerpen.

Onze adviseurs vertellen je graag meer over verwarmen met infrarood. Terrasverwarming voor in de tuin of mobiele verwarming voor extra warmte in een koude zone.

Ook voor magazijn verwarmen met infrarood en werkplaats verwarmen met infrarood in magazijn of loods.