Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Magazijn verwarmen met infrarood

werkplaats verwarmen magazijn

Magazijn verwarmen met infrarood heaters

Infrarood heaters voor verwarmen van magazijn, loodsen of grote bedrijfshallen. Door jouw magazijn te verwarmen met infrarood straling bespaar je maandelijks enorm op de energiekosten.

Geen dure lucht blazers, maar gericht werkplaats verwarmen met infrarood. 

Via een luchtverwarming systeem moet de hele massa lucht verwarmd worden, voordat je het magazijn warmer krijgt. Dit gaat uiteraard gepaard met hoge stookkosten.

Door infrarood heaters toe te passen in jouw magazijn bespaar je gelijk op deze hoge verwarming kosten. 

werkplaats verwarmen 03_Pop-up-Prodotto-3 magazijn

Ook jouw magazijn verwarmen via infrarood?

Verwarmen van een magazijn door korte golf infrarood straling is een efficiënte en duurzame manier. In tegenstelling tot traditionele verwarming systemen verwarmt infrarood verwarming niet de lucht, maar de objecten en mensen in de ruimte. Zoals de stellingen, muren en vloer. 

Een magazijn verwarmen met warme lucht is een duurzame oplossing. Infraroodverwarming Antwerpen levert speciaal infrarood stralers voor industriële panden. Wij komen graag bij je langs om jou te voorzien van advies. We leggen aan je uit hoe je maandelijks bespaart op de hoge stookkosten. 

VARMA-400-INOX-2 magazijn

Warmte zoals de zonnestralen

Infrarood straling wordt vaak vergeleken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijk UV-straling. Zodra de zon door het raam naar binnen schijnt voel je de warmte om je heen. De zon verwarmt alle objecten in de ruimte zonder grote luchtverplaatsing te genereren. Zo werken ook de infrarood stralen. 

De objecten nemen op hun beurt deze warmte op en weerkaatsen het terug de ruimte in. Er ontstaat een gelijkmatige en gerichte warmteverdeling. Door de stralingswarmte is infraroodverwarming ideaal voor grote ruimtes zoals magazijnen, kantoren en loodsen. Door gericht te verwarmen, kan je ieder groot magazijn verwarmen met infrarood warmte. 

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

03_Pop-up-Prodotto-6 mobiele verwarming

Gezonde infrarood warmte

De korte golf infrarood heaters voor magazijn of loodsen leveren een gezond binnenklimaat op. Er is geen luchtcirculatie, omdat de stralers niet de lucht verwarmen.

Hierdoor heb je geen last van rond zwevende stofdeeltjes of bacteriën in de lucht. Door de warme stralen ontspannen je spieren en is je bloedcirculatie beter.

Tevens levert infrarood warmte de juiste luchtvochtigheid in de ruimte. Gezonder verwarmen met infrarood heaters voor jouw industrieel pand.

VARMA-302-2

Infrarood verwarming bouwondernemingen

Ook voor de utilitaire markt voor nieuwbouw of infrarood verwarming bij renovatie woningen levert infrarood verwarming Antwerpen de warmte panelen. Alsmede kantoor verwarmen met infrarood en terrasverwarming voor horeca of particulieren.

Geschikt voor infrarood als bij-verwarming of als hoofdverwarming. Verkrijgbaar als plafond, muur of mobiele verwarming.

Kies voor kwaliteit met de infrarood verwarming en toebehoren van infrarood verwarming Merksem Antwerpen. Ze zijn zuinig in verbruik, onderhoudsvrij en hebben lage installatie kosten.

werkplaats verwarmen VARMA-400-DOPPIO-ORIZZONTALE-FM-2 mobiele verwarming

Magazijn infrarood verwarming kopen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw magazijn met infrarood straling te verwarmen? Neem contact op met de warmteshop Antwerpen of kom langs in de showroom van infrarood verwarming Sportpaleis te Antwerpen.

Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen.

Ook kan je eenvoudig online de infrarood stralers via onze webshop kopen. Alsmede alle toebehoren, zoals thermostaten en dimmers. Infrarood heaters voor kantoor, woningen en industriële panden.