Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

kwaliteit infrarood verwarming antwerpen behaaglijk Sportpaleis offerte
eetkamer renovatie toekomst
infrarood verwarming antwerpen huiskamer design nieuwbouw bij-verwarming offerte
kwaliteit infrarood verwarming antwerpen behaaglijk Sportpaleis offerte

Gratis offerte aanvragen voor infrarood verwarming

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen of jouw woning of bedrijfspand te verwarmen met infrarood panelen. Je bent je aan het oriënteren in de wondere wereld van infrarood verwarming. Je wilt graag een infrarood als hoofdverwarming of bijverwarming kopen. 

Misschien weet je al exact wat jouw wensen zijn of wellicht twijfel je nog. Hoe dan ook wij van infraroodverwarming Antwerpen helpen je graag verder met de keuze voor een infrarood verwarming systeem. Onze adviseurs vertellen je graag alles over deze zuinige manier van verwarmen.

Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor infrarood verwarming in nieuwbouw of infrarood verwarming bij renovatie project. Natuurlijk kan je ook jouw kantoor verwarmen met infrarood straling. 

Gratis en vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen voor jouw woning of kantoor. 

4_varma-tower

Offerte aanvragen industrieel pand

Wil je jouw industrieel pand energiezuinig verwarmen met de infrarood stralers? Vraag vandaag nog een offerte aan. Een industrieel pand, zoals een magazijn, bedrijfshal of loods verwarmen met infrarood straling is een verstandige en duurzame keuzen. 

De korte golf infrarood heaters van infrarood verwarming Antwerpen zijn zeer zuinig in gebruik. Daarnaast zijn ze niet windgevoelig. Een garage of magazijn verwarmen met infrarood is de duurzame manier. Vaak zijn deze ruimtes niet goed geïsoleerd, waardoor warme lucht snel ontsnapt. 

Met infrarood heaters heb je daar geen last meer van. Ze verwarmen namelijk de objecten en daarnaast kan je heel gericht een werkplaats verwarmen. Neem contact op met de warmteshop Antwerpen en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw verwarming project. 

Gratis en vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor jouw industrieel pand. 

Gratis en vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen voor jouw woning of kantoor. 

infrarood verwarming warmtepaneel antwerpen design woonkamer contact

Advies inwinnen bij installatie

De installatie van een infrarood paneel is snel en eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Houd er wel rekening mee dat de positie van het warmtepaneel zeer bepalend is voor de warmte verspreiding. 

Het is daarom verstandig om altijd van tevoren bij infrarood verwarming Merksem-Antwerpen advies in te winnen over de positie en montage van de infrarood panelen. Uiteraard kunnen wij je helpen. Onze adviseurs van Warmteshop Antwerpen maken een gericht warmteplan voor jou op. 

In het warmteplan nemen wij het aantal infrarood heaters per ruimte mee, het vermogen en de positie. Hierbij houden wij rekening met de warmtebehoefte en een aantal externe factoren. Vraag een offerte bij ons aan. 

Vrijblijvend prijsopgave aanvragen voor jouw warmteproject.