Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Wat kost een warmtepaneel?

Wat kost een warmtepaneel jaarlijks?

De kosten van een warmtepaneel bestaan uit meerdere facetten. Zoals de kosten voor aankoop, onderhoud, installatie en verbruik. Het verbruik is duurzaam, installatie is eenvoudig en er zijn geen onderhoudskosten. Verlaag de verbruikskosten nog meer door middel van een thermostaat en goede isolatie van de woning.

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood verwarminspaneel warmtepaneel

Infrarood paneel prijs

De prijs infrarood paneel wordt bepaald door meerdere factoren.

Ten eerste de materiaalkeuze, zoals metaal, verhard glas of natuursteen. Daarnaast is het vermogen bepalend. Hoeveel watt per paneel heb je nodig. En natuurlijk de grootte van het warmtepaneel. Eventuele bijkomende kosten zijn de installatie. Op zich is de installatie eenvoudig en snel. De bepaling van de positie is van belang en de aansluiting op elektra.

Verbruik van infrarood verwarming berekenen

Om een berekening van het verbruik in energie van een infrarood verwarming te maken, moeten we eerst de woning bekijken en jouw persoonlijke wensen qua warmte. Hoeveel warmte wil jij in de ruimte hebben? Om dit te berekenen zijn een aantal factoren van belang. Niet alle woningen zijn namelijk gelijk en ook de warmtebehoefte is verschillend.

Onderstaande factoren zijn van belang om het verbruik van een infrarood verwarming te berekenen:
– Isolatiewaarde van de woning.
– Materiaal van de buiten muren
– Ligging van de woning.
– Hoogte plafond.
– Afmeting van de ruimte
– Aantal ramen en raampartijen.

Kosten verwarming elektriciteit berekenen door Warmteshop

wat is een infrarood paneel

De kosten van onze verwarming elektriciteit kan Warmteshop voor je uitrekenen. Laat Warmteshop de te verwarmen m2 berekenen, zodat je weet wat de kosten infrarood verwarming zijn. Op basis de gegevens, zoals m2, ligging, warmtebehoefte, kunnen wij een warmte berekening voor je maken. Neem daarvoor contact op met Warmteshop. Lees het complete artikel wat kost een warmtepaneel.

Wil je meer informatie over warmtepaneel? Je kan voor wat kost een warmtepaneel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over warmtepaneel vinden. Kom bovendien meer te weten over de infrarood panelen van Warmteshop.