Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Wat zijn de voordelen van een design terrasverwarmer?

terras verwarmer hoe ver straalt een infrarood paneel design terrasverwarmer

Populaire design terrasverwarmer werkt met infrarood

De vraag naar infrarood buitenverwarming neemt vandaag de dag steeds meer toe. De moderne design terrasverwarmer is dan ook in staat om een volledige buitenruimte te voorzien van warmte. Denk hierbij aan een terras, patio, maar ook een partytent.

Op deze manier kan je het gehele jaar van je buitenruimte genieten. Of de zon nu schijn of regent, de design terrasverwarmer is ook waterdicht. Je kan de heater dan ook gewoon het hele jaar buiten laten staan. En nog beter, als je warmte wilt op het terras, dan zet je de heater aan en geniet je gelijk van de infrarood warmte.

Deze buitenverwarming is namelijk direct warmt. Hoe dat kan? Omdat de buitenverwarming elektrisch werkt middels korte golf infraroodstraling. Kort golfstraling is niet gevoelig voor wind of tocht, waardoor je altijd heel gericht het terras kan verwarmen. Dit in tegenstelling tot een buiten verwarming op gas. Waar bij de minst geringste windvlaag de warmte wegwaait.

Voordelen infrarood terrasverwarming

Onze infrarood terrasverwarming werkt middels korte golf infraroodstraling en niet met gas. Dit kent vele voordelen. Allereerst dat je ook in gesloten ruimtes, zoals een feesttent, een design terrasverwarmer mag plaatsen. Dit mag met een gas terrasverwarming absoluut niet. Wat zijn nog meer de voordelen van een elektrische terrasverwarming?

elektrische terrasverwarming staand

• Elektrische terrasverwarmer is zeer energiezuinig in het verbruik.
• Gerichte zone verwarming buiten op het terras.
• Infrarood heaters zijn niet windgevoelig.
• Verkrijgbaar in staand of hangend model. Bij hangende heater geen overlast van snoeren.
• Geen onaangename geuren en geruisloos.
• Geschikt voor open en gesloten ruimtes, zoals terrasoverkapping.
• Infrarood terrasverwarming is veilig en eenvoudig in gebruik.
• Instant warmte en gezonde warmte.
• Verkrijgbaar in prachte design terrasverwarmer met led-verlichting en muziek.
• Geen onderhoudskosten.
• Met de IP65 klasse is de terrasheater stof- en waterdicht. Bestand tegen weer en wind.

Lees het complete artikel Voordelen van design terrasverwarmer.

Meer info over terrasverwarming design?

Heb je nog vragen over terrasverwarming design uitvoeringen? Neem dan gerust contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor buiten verwarming. Zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers zoals horeca ondernemers.

Wil je meer informatie over design terrasverwarmer? Je kan voor design terrasverwarmer contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. design terrasverwarmer. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over design terrasverwarmer vinden. Lees meer over terrasverwarmer. Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.