Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Werkplaats verwarmen met infrarood

werkplaats verwarmen VARMA-400-DOPPIO-ORIZZONTALE-FM-2 mobiele verwarming

Werkplaats verwarmen met infrarood verwarming

De oplossing om een werkplaats te verwarmen zonder hoge energiekosten is met een infrarood verwarming systeem. Industriële omgevingen, zoals bedrijfshallen, magazijnen en garages zijn moeilijk te verwarmen vanwege het grote oppervlakte en hoogte van het pand. 

Een bedrijfshal verhitten door middel van convectie verwarming is een kostbare aangelegenheid. Vaak zijn de hallen, loodsen en garages niet goed geïsoleerd, waardoor de warmte snel naar buiten glipt. Om nog maar niet te spreken van deuren die open staat. 

Een goed binnenklimaat creëren in een industrieel pand waar je aan het werk bent is van belang. Het doelgericht verwarmen van een werkplaats door middel van infraroodverwarming stralers is daarvoor dé oplossing. Kies voor kwaliteit met de infraroodverwarming Antwerpen.

werkplaats verwarmen 03_Pop-up-Prodotto-3 magazijn

Infrarood heater voor werkplaats

Door de werkplaats op te warmen met infrarood heaters houd je de plek waar de mensen aan het werk zijn warm. Infrarood verwarming met korte golf straling is niet gevoelig voor wind bewegingen of tocht. Daardoor is de infrarood verwarming Antwerpen heel goed in staat een zone of specifieke ruimte te verwarmen. Zoals de werkplaats in een schuur of garage. 

De elektrische werkplaats kachels met infrarood werken op een andere manier dan de dure conventionele luchtverwarmingen. In tegenstelling tot de luchtblazers verwarmt de infrarood heater niet de koude lucht, maar de objecten en werknemers die zich in het stralingsgebied bevinden. 

Je voelt direct de warme stralen in je huid doordringen. De objecten houden de warmte goed vast om het vervolgens weer de ruimte in te kaatsen. Je voelt daardoor van alle kanten de heerlijke warme stralen. 

werkplaats verwarmen magazijn

Infrarood straling zoals de zon

Infrarood stralers kan je vergelijken met de warmte van de zon, maar dan zonder de schadelijke UV-straling. Als je vanuit de schaduw in de zon gaat lopen, voel je de warme zonnestralen op je lichaam. Zo werken de infrarood stralers van Warmteshop Antwerpen ook. 

De infrarood stralen zijn niet gevoelig voor luchtverplaatsingen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor industriële ruimtes die niet goed geïsoleerd zijn. Of waarvan deuren geregeld open staat, zoals in een garage. Op deze manier kan je dus heel goedkoop en efficiënt de werkplaats verwarmen. 

De korte golf infrarood stralers behoeven geen opwarmtijd. Zodra je de heater aan zet, geniet je gelijk van de directe warmte. Je hangt de werkplaats verwarming aan het plafond of wand. Heb je geen ruimte daarvoor, dan zijn de mobiele verwarming modellen zeker een uitkomst. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit.

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

4_varma-tower

Direct geld besparen met infrarood verwarming

Met de hoogwaardige kwaliteit verwarming van de infrarood verwarming Merksem Antwerpen bespaar je direct op de verwarmingskosten voor jouw werkplaats. Of dit nu in een magazijn verwarmen met infrarood, loods, bedrijfshal of garage is. Met infrarood heaters bespaar je flink op de energiekosten. Dit kan wel oplopen tot 80% van de jaarlijkse verwarmingskosten.

De infrarood verwarming Sportpaleis Antwerpen is meer dan 92% efficiënt in het omzetten van energie in warmte. Dit is een zeer hoog conversie niveau. De infrarood elementen van de hebben maar liefst een levensduur van vijf tot zevenduizend uren output bij een vol vermogen. 

Wanneer je de industriële elektrische kachel regelt met de speciale Energy Comfort controller gaan ze nog langer mee. Tevens hebben de stralers geen onderhoud nodig en de installatie is eenvoudig en snel. 

infrarood verwarming werkplaats

Zuinig en gezonde infrarood werkplaats verwarming

De infrarood verwarming voor werkplaats is zuinig in verbruik. Doordat je niet de hele ruimte hoeft te voorzien van warmte, maar alleen de zone van de werkplaats, bespaar je al geld op de stookkosten. Deze manier van verwarmen is veel duurzamer en goedkoper. De jaarlijkse verwarmingskosten gaan daardoor flink naar beneden. 

Daarnaast creëer je een comfortabele en prettige werkplek voor jouw werknemers. De infrarood heater is niet alleen financieel interessant, maar levert ook gezonde warmte. Doordat niet de lucht wordt verwarmd, maar de objecten en werknemers heb je geen warme lucht circulatie. Dus ook geen last van rond dwarrelende stofdeeltjes of bacteriën in de lucht. 

Vooral voor astmapatiënten en mensen met allergieën hebben hier veel baat bij. De warmte infrarood stralingen hebben ook nog eens een ontspannende werking op de spieren, stimuleert de bloedcirculatie en de luchtvochtigheid is daarnaast ook optimaal. 

VARMA-400-INOX-2 magazijn

Toepassing natte, vochtige of ATEX ruimtes

De infrarood stralers van de Warmteshop Antwerpen zijn zeer geschikt voor het verwarmen van diverse werkplaatsen.

Zoals de werkplaats in een loods, garage of magazijn. Als ook in een hout bewerkplaats, industriële werkplaats, metaalbewerking werkplaats en in de voedselindustrie. 

De speciale heaters zorgt ervoor dat ook iedere werkplaats in ATEX, natte of vochtige ruimtes verwarmd worden.

De infrarood stralers zijn toegestaan om te gebruiken onder zware omstandigheden. Zoals werkplaatsen in natte, vochtige of stoffige ruimtes.

De ATEX goedgekeurde verwarming systemen mogen ook toegepast worden in explosie gevaarlijke omgevingen. 

03_Pop-up-Prodotto-6 mobiele verwarming

Voordelen werkplaats verwarmen met infrarood

– Gezonde directe warmte.

– Geruisloos en geurloos.

– Geen onderhoudskosten. 

– Eenvoudige installatie.

– Juiste luchtvochtigheid in de ruimte.

– Zeer efficiënte verwarming technologie.

– Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht. 

– Geen luchtverwarming, maar directe warmte.

– Direct zone verwarming, daar waar de warmte nodig is.

– Diverse montage mogelijkheden: hangend, staand of mobiel model.

VARMA-302-2

Werkplaats infrarood verwarming kopen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw werkplaats met infrarood straling te verwarmen? Neem contact op met de warmteshop Antwerpen. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de verwarming oplossingen voor jouw industrieel pand.

Een bedrijf heeft er baat om een gezond en warme werkplaats voor de medewerkers te creëren. Fitte en productieve medewerkers leveren namelijk geld op. Koop daarom voor jouw werkplaats omgeving de IR stralers bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. 

Naast infrarood verwarming werkplaats levert Warmteshop Antwerpen ook infrarood panelen voor utilitaire bouw. Voor infrarood verwarming in nieuwbouw of infrarood verwarming bij renovatie projecten. Infrarood als bij-verwarming of hoofdverwarming. Als ook terrasverwarming voor horeca en kantoor verwarmen met infrarood. 

Neem een kijkje in de showroom van Warmteshop Antwerpen-Merksem. Ook kan je eenvoudig online de infrarood verwarming via onze webshop kopen. Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen.