Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Infrarood verwarming Merksem

infrarood verwarming gezond behaaglijk antwerpen Merksem studeerkamer contact

Infrarood verwarming Merksem

De infrarood verwarming Merksem levert infrarood verwarmingspanelen voor zowel binnen als buiten.

Terrasverwarming voor horeca, particulieren of infrarood panelen voor woningen. Infrarood verwarming in nieuwbouw als hoofdverwarming. Infrarood als bij-verwarming voor infrarood verwarming bij renovatie project.

Tevens levert Warmteshop Merksem krachtige infrarood stralers voor industriële gebouwen. Denk hierbij aan werkplaats, loods of magazijn verwarmen met infrarood. Deze IR stralers maken gebruik van de korte golf infrarood straling die niet gevoelig zijn voor tocht of luchtbewegingen. Gerichte en directe warmte op de werkplaats, daar waar het nodig is. 

infrarood verwarming behaaglijk antwerpen Merksem huiskamer renovatie bij-verwarming ook kantoor

Verwarm je woning met infrarood panelen

Verwarm je woning met elektrische infrarood panelen van Warmteshop Merksem. Je bent hierdoor niet meer afhankelijk van de schaarse fossiele brandstoffen. In het Klimaatakkoord is afgesproken dat in de komende decennia alle gebouwen en woningen van het aardgas af moeten. Dit betekent dat we gebruik moeten maken van de meest duurzame warmte en elektriciteit. 

De verduurzaming van de woningen kost geld, maar de investering in deze verduurzaming kan worden terugverdiend door de opbrengst van een lagere energierekening. Je kunt zelf ook wat doen om de doelen in het Klimaatakkoord te bereiken, door je woning of kantoor verwarmen met infrarood. Elektrisch verwarmen met ir straling. De beste een energiezuinige oplossing is de infrarood verwarming Merksem. 

infrarood verwarming gezond toekomst antwerpen Sportpaleis halletje bij-verwarming

Hoe werkt infrarood verwarming in huis?

infraroodverwarming Antwerpen werkt anders dan een convectie verwarming, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme luchtstroom in je huis krijg je het warm. De infrarood verwarming Merksem werkt volgens het principe van de zon. Hoe de zonnestralen de aarde verwarmt, verwarmen de infrarood stralen de objecten in de kamer. 

Infrarood panelen geven lange warmtegolven uit, die ook wel C-straling worden genoemd. De infrarode straling zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-stralen. Je voelt direct op je huid de warmte, waardoor je een comfortabel gevoel ervaart. De warmtepanelen monteer je aan het plafond, muur of gebruik een mobiele verwarming.

infrarood verwarming toekomst antwerpen Merksem sofa nieuwbouw

Meubels slaan de warmte op

De objecten in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsen vervolgens deze weer de ruimte in. Denk hierbij aan de vloer, muren en meubels. Door de weerkaatsing wordt de gehele ruimte op een natuurlijke manier warm. Dit heeft het effect van de infrarood verwarming Merksem. 

De opwarming van de muren zorgt vervolgens voor een extra stijging in kamer temperatuur. Infrarood verwarming Merksem sluit je aan op elektriciteit, waarna vervolgens de energie wordt omgezet in warme onschadelijke korte golf ir-c stralen. De ir wand- en plafondpanelen bereiken een temperatuur van tussen de 60 en 110 graden Celsius. 

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

infrarood verwarming gezond behaaglijk antwerpen Merksem studeerkamer contact

Korte golf infrarood straling voor bedrijfspand

Voor de industriële bedrijfspanden heeft Warmteshop Merksem speciale krachtige infrarood stralers ontworpen.

Deze IR stralers maken gebruik van de korte golf infrarood A-straling. Ook voor buiten op het terras worden de korte golf infrarood terrasverwarming gebruikt. Het voordeel van deze kachels is dat ze niet gevoelig zijn voor lucht verplaatsingen. 

Een magazijn of garage is doorgaans niet goed geïsoleerd. Indien je de ruimte met warme lucht verwarmd, ontsnapt deze zo naar buiten. Met infrarood korte golf verwarming heb je dit probleem niet.

De warme blijft op de plek waar de warmtebehoefte is. Hierdoor bespaar je enorm op de verwarmingskosten en je werknemers genieten van een warme werkplaats verwarmen met infrarood.

infrarood verwarming behaaglijk antwerpen Merksem huiskamer renovatie bij-verwarming ook kantoor

Hoge kwaliteit verwarming Merksem

Kies voor kwaliteit, alle infrarood producten van de Warmteshop Merksem zijn gemaakt van hoogwaardige producten. De hoge kwaliteit infrarood verwarming zijn van Duitse makelij.

De infrarood panelen dragen dan ook het keurmerk “Made in Germany”. De infrarood panelen van Warmteshop Merksem zijn tevens voorzien van de ESHC technologie. 

Deze Duitse verwarmingstechnologie zorgt ervoor dat het gehele oppervlak van het paneel wordt voorzien van warmte. Dit zorgt vervolgens voor een optimale warmteverdeling en dus een hoog rendement.

Tot wel 70% van het te verwarmen oppervlak is bedekt met verwarmingsgeleiders. In andere markt leidende producten ligt deze waarde slechts tussen de 6 en 23%. 

infrarood verwarming gezond toekomst antwerpen Sportpaleis halletje bij-verwarming

Meest gestelde vragen

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming werkt door middel van infrarood straling, vergelijkbaar met de zonnestralen. 

Hoe behaaglijk is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is heel behaaglijk. Het zorgt voor een comfortabel en schoon binnenklimaat. 

Is infrarood verwarming gezond?

Ja, infrarood verwarming is gezond. Het ontspant je spieren en stimuleert de bloedcirculatie. 

Is Infrarood verwarming de toekomst?

Ja, infrarood verwarming is de toekomst. Een woning, kantoor of industrieel pand gasloos verwarmen met efficiënte infrarood straling is milieubewust.

Merksem warmteshop winkel-showroom-buitenkant contact offerte

Contact opnemen

Wil je meer weten over de werking van onze infrarood warmtepanelen? Neem contact op met de warmteshop Antwerpen of kom langs in de showroom van infrarood verwarming Sportpaleis Antwerpen-Merksem.

Onze infrarood adviseurs staan altijd voor je klaar. De winkel is vlakbij de evenementenhal het Sportpaleis gelegen.