Infrarood verwarming Sportpaleis

Warmteshop Antwerpen

Energie zuinige infrarood verwarming Sportpaleis

Met de energie zuinige infrarood verwarming Sportpaleis bespaar je jaarlijks enorm veel geld op de verwarmingskosten. Zonder warmteverlies. Dit is mogelijk doordat de Warmteshop Sportpaleis de meest innovatieve infrarood technologie toepast op haar producten. Infrarood panelen voor nieuwbouw en renovatie zowel als bij-verwarming of hoofdverwarming.

Ervaar zelf de aangename en overwelvende infrarood warmte. Kom daarom langs in onze showroom van Warmteshop Sportpaleis te Antwerpen. Infrarood verwarming voor in de badkamer, slaapkamer of woonkamer. Ook leveren wij infrarood producten voor industrieel gebruik, zoals verwarming magazijn, werkplaats of kantoor.

Met een infrarood verwarming bespaar je op vele kosten. Niet alleen de aanschaf is voordelig, maar ook het onderhoud, installatie en verbruik. De installatie is eenvoudig en snel. Een infrarood verwarming Sportpaleis behoeft geen onderhoud, dus deze kosten kan je wegstrepen. Het verbruik is bijzonder zuinig. Al met al bespaar je flink op de totale verwarmingskosten.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

zwarte infrarood verwarming

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming voor een badkamer is onmisbaar. De badkamer is één van de koudste ruimtes in een huis, maar met een infrarood verwarming van Warmteshop Sportpaleis betreed jij iedere ochtend een warme ruimte. Een veel voorkomende combinatie voor de verwarming voor een badkamer is een spiegelpaneel en verwarming met handdoek beugel.

Een infrarood spiegelpaneel Sportpaleis is slechts 2 cm dik, waardoor ze ruimte besparend zijn en perfect in jouw badkamer passen. Nooit meer een beslagen spiegel en geen lelijke radiatoren in de badkamer. Maar de elegante en stijlvolle infraroodverwarming. Dankzij de IPX5-klasse zijn de warmtepanelen spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

De infrarood handdoekbeugel van Welltherm, die Warmteshop Sportpaleis levert, is uniek in haar soort. De bovenste helft van het warmtepaneel bereikt een temperatuur van 120 graden Celsius en fungeert als pure verwarming. Het onderste deel heeft een droog functie, waarvan de temperatuur maximaal 70 graden wordt. Deze combinatie zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer.

 

Infrarood verwarming woonkamer

Warmte in de keuken en woonkamer is tegenwoordig geen overbodige luxe. De keuken is een plek waar je samenkomt, de zogenoemde woonkeuken. Waar we in de ochtend ons ontbijt nuttigen, een kop koffie drinken en heerlijk dineren. Niets is zo vervelend als je dit in een koude omgeving moet doen. Een infrarood keukenpaneel van Warmteshop Sportpaleis is daarvoor de oplossing.

Een infrarood verwarming voor in de woonkamer is prachtig om te zien. De beeldpanelen van de warmteshop Sportpaleis zijn waanzinnig mooi en divers. Ieder ontwerp kan je zelf uitkiezen. Je kiest uit het assortiment van Warmteshop Sportpaleis bijvoorbeeld een beeldverwarming of je levert een prachtige foto aan welke wij op het paneel drukken.

Een Picasso beeldpaneel of een afdruk van een familiefoto aan de muur. Alles is mogelijk met de infrarood verwarming Sportpaleis. De afwerking kan met een frame zijn, maar ook frameloos is het infrarood beeldpaneel prachtig. Het lijkt net een echt schilderij, totdat je de verwarming aanzet. Je geniet binnen 8 tot 15 minuten van de comfortabele warmte!

De strakke infrarood verwarming van Warmteshop Sportpaleis zijn flinterdun en gemaakt van glas, staal, aluminium of natuursteen. De warmtepanelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Ze mogen opvallen in je woonkamer of mooi opgaan in je interieur. Onze infrarood panelen zijn in te zetten als hoofd- of als bijverwarming.

infrarood verwarming foto

Warmte berekening maken bij Sportpaleis

Hoeveel panelen en vermogen je voor jouw woning of kantoor nodig hebt, is afhankelijk van de te verwarmen ruimte. Onze Sportpaleis infraroodexpert is een meester in zijn vak en berekent voor jouw snel de warmtebehoefte per kamer uit. Het benodigd aantal panelen en houdt met de juiste wattage voor de ruimte rekening.

Je wilt bijvoorbeeld weten hoeveel watt per paneel nodig is per m2 voor de woonkamer of slaapkamer. Dit kan variëren tussen de 210 watt en 3000 watt per paneel. Het exacte benodigde vermogen en het aantal infrarood panelen kan precies worden uitgerekend door Warmteshop Sportpaleis. De verschillende uitvoeringen zijn medebepalend voor het aantal warmtepanelen die je nodig hebt.

Een badkamer verwarming moet bijvoorbeeld in een korte tijd veel warmte leveren. Zorg ervoor dat je daarom voldoende wattage per ruimte berekend of laat berekenen. Voor een badkamer hanteren we ongeveer 100 Watt per m2 en voor een keuken tussen de 65 en 85 Watt per m2.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte