Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Infrarood verwarming Sportpaleis

infrarood verwarming antwerpen boven het bed Sportpaleis nieuwbouw

Zuinige infrarood verwarming Sportpaleis

Met de energie zuinige infrarood verwarming Sportpaleis bespaar je jaarlijks enorm veel geld op de verwarmingskosten. Zonder warmteverlies. Dit is mogelijk doordat de Warmteshop Sportpaleis de meest innovatieve infrarood technologie toepast op haar producten. infrarood verwarming in nieuwbouw en infrarood verwarming bij renovatie. Zowel infrarood als bij-verwarming of als hoofdverwarming. 

Ervaar zelf de aangename en overwelvende infrarood warmte. Kom daarom langs in onze showroom infraroodverwarming Antwerpen Sportpaleis. Infrarood verwarming voor in de badkamer, slaapkamer of woonkamer. Ook leveren wij infrarood producten voor industrieel gebruik, zoals verwarming magazijn, werkplaats of kantoor. 

Met een infrarood verwarming bespaar je op vele kosten. Niet alleen de aanschaf is voordelig, maar ook het onderhoud, installatie en verbruik. De installatie is eenvoudig en snel. Een infrarood verwarming Sportpaleis behoeft geen onderhoud, dus deze kosten kan je wegstrepen. Het verbruik is bijzonder zuinig. Al met al bespaar je flink op de totale verwarmingskosten. 

badkamer Sportpaleis behaaglijk

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming voor een badkamer is onmisbaar. De badkamer is één van de koudste ruimtes in een huis, maar met een infrarood verwarming van Warmteshop Sportpaleis betreed jij iedere ochtend een warme ruimte. Een veel voorkomende combinatie voor de verwarming voor een badkamer is een spiegelpaneel en verwarming met handdoek beugel. 

Een infrarood spiegelpaneel Sportpaleis is slechts 2 cm dik, waardoor ze ruimte besparend zijn en perfect in jouw badkamer passen. Nooit meer een beslagen spiegel en geen lelijke radiatoren in de badkamer. Maar de elegante en stijlvolle infraroodverwarming. Dankzij de IPX5-klasse zijn de warmtepanelen spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

De infrarood handdoekbeugel van Welltherm, die Warmteshop Sportpaleis levert, is uniek in haar soort. De bovenste helft van het warmtepaneel bereikt een temperatuur van 120 graden Celsius en fungeert als pure verwarming.

Het onderste deel heeft een droog functie, waarvan de temperatuur maximaal 70 graden wordt. Deze combinatie zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. 

infrarood verwarming gezond toekomst antwerpen Sportpaleis halletje bij-verwarming

Infrarood warmte in de keuken

Warmte in de keuken is tegenwoordig geen overbodige luxe. De keuken is een plek waar je samenkomt, de zogenoemde woonkeuken. Waar we in de ochtend ons ontbijt nuttigen, een kop koffie drinken en heerlijk dineren. Niets is zo vervelend als je dit in een koude omgeving moet doen. Een infrarood keukenpaneel van infrarood verwarming Sportpaleis is daarvoor de oplossing. 

Bijvoorbeeld in de vorm van een krijtbord paneel welke je met echt krijt beschrijft. Laat een boodschap achter voor je kinderen of schrijf de boodschappenlijst op. Je maakt het schoolbord warmtepaneel eenvoudig schoon met een vochtige doek. Vraag Warmteshop Sportpaleis naar de mogelijkheden voor infrarood warmte in jouw keuken. 

Heb je geen ruimte in de keuken? Geen probleem dan installeert Warmteshop Sportpaleis een plafondpaneel.

Het voordeel van infrarood verwarming is dat je deze op de muur of het plafond kan monteren. Vanaf het plafond heb je een groot warmtebereik, bijvoorbeeld boven de eetkamer tafel. De panelen zijn in vele vormen en vermogens verkrijgbaar.

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

warmteshop bankstel Sportpaleis renovatie bij-verwarming

Infrarood verwarming woonkamer

Een infrarood verwarming voor in de woonkamer is prachtig om te zien. De beeldpanelen van de warmteshop Sportpaleis zijn waanzinnig mooi en divers. Ieder ontwerp kan je zelf uitkiezen. Je kiest uit het assortiment van Warmteshop Sportpaleis bijvoorbeeld een beeldverwarming of je levert een prachtige foto aan welke wij op het paneel drukken. 

Een Picasso beeldpaneel of een afdruk van een familiefoto aan de muur. Alles is mogelijk met de infrarood verwarming Sportpaleis. De afwerking kan met een frame zijn, maar ook frameloos is het infrarood beeldpaneel prachtig. Het lijkt net een echt schilderij, totdat je de verwarming aanzet. Je geniet binnen 8 tot 15 minuten van de comfortabele warmte! 

De strakke infrarood verwarming van Warmteshop Sportpaleis zijn flinterdun en gemaakt van glas, staal, aluminium of natuursteen. De warmtepanelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Ze mogen opvallen in je woonkamer of mooi opgaan in je interieur. Onze infrarood panelen zijn in te zetten als hoofd- of als bijverwarming.

gezond kwaliteit verwarming kinderkamer

Warmte berekening maken bij Sportpaleis

Hoeveel panelen en vermogen je voor jouw woning of kantoor nodig hebt, is afhankelijk van de te verwarmen ruimte. Onze Sportpaleis infraroodexpert is een meester in zijn vak en berekent voor jouw snel de warmtebehoefte per kamer uit. Het benodigd aantal panelen en houdt met de juiste wattage voor de ruimte rekening. 

Je wilt bijvoorbeeld weten hoeveel watt per paneel nodig is per m2 voor de woonkamer of slaapkamer. Dit kan variëren tussen de 210 watt en 3000 watt per paneel. Het exacte benodigde vermogen en het aantal infrarood panelen kan precies worden uitgerekend door Warmteshop Sportpaleis. De verschillende uitvoeringen zijn medebepalend voor het aantal warmtepanelen die je nodig hebt. 

Een badkamer verwarming moet bijvoorbeeld in een korte tijd veel warmte leveren. Zorg ervoor dat je daarom voldoende wattage per ruimte berekend of laat berekenen. Voor een badkamer hanteren we ongeveer 100 Watt per m2 en voor een keuken tussen de 65 en 85 Watt per m2. 

kwaliteit infrarood verwarming antwerpen behaaglijk Sportpaleis offerte

Warmtepanelen op kantoor

Warmteshop Sportpaleis levert ook warmtepanelen voor kantoor ruimtes. De warmtebehoeften van de werknemers zijn verschillend, waardoor het regelen van de juiste kantoor temperatuur een uitdaging is voor bedrijven. Een veel voorkomende klacht bij kantoor tuinen is de koude luchtstroom. 

Een kantoor pand verwarmen door middel van conventionele luchtverwarming is inefficiënt en duur. De oplossing is kantoor verwarmen met infrarood warmtepanelen. Met infrarood panelen als hoofdverwarming creëer je de juiste werksfeer met als gevolg een hoge productiviteit van de medewerkers. De panelen zijn apart van elkaar te bedienen. 

De infrarood panelen zijn eenvoudig te integreren in het systeemplafond. Als de indeling van de kantoor ruimte verandert, kan je de panelen gewoon verplaatsen. Infrarood systeemplafond panelen verwarmen direct de werknemers op de werkvloer. Je hebt geen last meer van vervelende luchtcirculatie. Daarnaast profiteer je van een gezond en schoon binnenklimaat.

magazijn verwarming

Industriële stralers

De infrarood verwarming voor kantoren en woningen maken gebruik van de korte golf c-straling. Warmteshop Sportpaleis heeft ook een productielijn voor industriële stralers. Deze maken gebruik van de krachtige korte golf infrarood straling. Deze worden bijvoorbeeld ingezet voor werkplaats verwarmen met infrarood. Of een bedrijfshal of magazijn verwarmen met infrarood. 

De korte golf IR stralers zijn niet wind gevoelig en hebben geen opwarmtijd. Je profiteert direct van de heerlijke warmte. Doordat de industriële stralers heel gericht warmen, hoef je niet een hele garage of loods te verwarmen, alleen daar waar de warmte nodig is. Dit scheelt een bedrijf vele honderden euro’s op stookkosten. Vraag Warmteshop Sportpaleis naar de mogelijkheden.

De IR stralers hang je op aan de muur of plafond, tenminste 3 of 4 meter hoog. Ook zijn ze verkrijgbaar als mobiele verwarming. De korte golf infrarood golf wordt ook toegepast voor terrasverwarming voor horeca. Doordat ze niet windgevoelig zijn, genieten de gasten direct van de comfortabele warmte. Het hele jaar door. Wil je meer weten, neem dan contact op met Warmteshop Sportpaleis. 

infrarood verwarming antwerpen slaapkamer renovatie

Infrarood warmtepanelen zijn modern

Infrarood warmtepanelen zijn er veel soorten, maten en vermogens. Doordat de ir panelen dun en stijlvol zijn, mogen ze ook opvallen in je woning. Geen lelijke radiatoren meer in huis, maar prachtige kunstvoorwerpen die efficiënte warmte afgeven. Kies voor kwaliteit. Elektrisch verwarmen door middel van hoge kwaliteit infrarood panelen is modern, efficiënt, schoon en duurzaam. 

Niemand zal komende jaren nog een dure en overbodige CV ketel installeren. In combinatie met groene stroom en zonnepanelen stoot je ook nog eens geen CO2 meer uit. De voorziening voor het warme water regel je door middel van een HR ketel of een warmtepomp. Deze combinatie is zeer zuinig en daarnaast ook milieubewust. 

Heb je nog vragen? Neem contact op met de warmteshop Antwerpen – Sportpaleis. Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen. Wij maken een exacte berekening hoeveel geld je gaat besparen met onze infrarood panelen. Kom ook langs bij onze showroom infrarood verwarming Merksem en beleef de warmte zelf.

infrarood verwarming antwerpen huiskamer design nieuwbouw bij-verwarming offerte

Infrarood verwarming kopen bij Warmteshop Sportpaleis

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. In de showroom Sportpaleis kun je rustig rondkijken. De verschillende soorten infrarood verwarmingen staan hier uitgesteld. Bezoek onze showroom van infrarood verwarming Antwerpen welke vlakbij de evenementenhal Het Sportpaleis is gelegen. 

De infrarood panelen van de Warmteshop Sportpaleis kan je tevens eenvoudig online kopen via onze website en bij onze webwinkel. Hier zijn alle modellen van de infrarood panelen weergegeven. De verschillende typen, de diversiteit in vermogen, de kleuren en een omschrijving vind je allemaal in onze webshop terug.

Heb je vragen of wil je graag iemand van ons infrarood Sportpaleis team spreken? Kom dan langs bij onze infrarood verwarming Sportpaleis. Wij vertellen je graag alles over de duurzame en voordelige infrarood systemen. Het maken van warmte berekening voor jouw woning of bedrijfspand is ook onderdeel van onze hoge service. 

verwarming in de hal 1 Sportpaleis

Voordelen van infrarood verwarming in één oogopslag

– Ruimtebesparend vanwege het vlakke paneeloppervlak. Slechts 2 tot 3 cm dik. 

– Zeer efficiënte verwarmingstechnologie.

– Weinig warmteverlies bij ventileren van de ruimte. 

– Vele ontwerpmogelijkheden, zoals glas-, spiegel-, beeld- of krijtpaneel.

– Eenvoudige installatie aan de wand of plafond.

– Aangename directe warmte bij een lage lucht temperatuur.

– Geruisloos en geurloos.

– Lage installatiekosten.

– Geen onderhoudskosten.

– Gezonde warmte en gezond binnenklimaat.

– Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht. 

– Juiste luchtvochtigheid in de ruimte. Geen droge ogen, lippen en huid meer.

– Warme muren, wat schimmelvorming voorkomt. 

infraroodverwarming belgie

Meest gestelde vragen

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming werkt door middel van infrarood straling, vergelijkbaar met de zonnestralen. 

Hoe behaaglijk is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is heel behaaglijk. Het zorgt voor een comfortabel en schoon binnenklimaat. 

Is infrarood verwarming gezond?

Ja, infrarood verwarming is gezond. Het ontspant je spieren en stimuleert de bloedcirculatie. 

Is Infrarood verwarming de toekomst?

Ja, infrarood verwarming is de toekomst. Een woning, kantoor of industrieel pand gasloos verwarmen met efficiënte infrarood straling is milieubewust.