Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming voor buiten

Infrarood terrasverwarming voor buiten

Met een infrarood terrasverwarming hoef je niet naar het zonnige Californië om iedere dag te genieten van een warm buiten terras. Door de heerlijke intense infrarood stralen zit je iedere dag warm buiten, zelfs in de winter. 

Terrasverwarming van infraroodverwarming Antwerpen voor aangename warmte op het terras, tuin, veranda, serre, caravan of voor een tuin party. Bij ons vind je altijd een passende warmte oplossing. 

De elektrische terrasverwarming is verkrijgbaar als staand, hangend of wand model. Infrarood terras heaters met afstandsbediening of thermostaat bediening met bluetooth of smarthome app. Je kan de warmte dimmen zoals jij wilt. Vaak kan je ook een timer instellen. 

Met een infrarood terrasverwarming geniet je niet alleen van de warmte buiten, maar ook van gezonde warmte. 

Wand terrasverwarming voor overal

Wand terrasverwarming voor overal

Binnen het assortiment van terrasverwarmers heb je bij Warmteshop Antwerpen een ruime keus in wand terrasverwarming. Voor een klein terras, balkon of veranda is bijvoorbeeld de elektrische terrasverwarmer met kwartslamp geschikt. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw terras te verwarmen. 

Wil je een groter warmtebereik dan zijn de golden halogeenlamp en de infrarood terrasverwarming met extra hoog warmte rendement heel interessant. Mocht een terrasverwarmer aan de muur voor jou geen optie zijn, kijk dan naar een terrasheater op een standaard. 

Plaats de wandverwarming op de muur tegenover de zithoek, zodat je direct de straling op je huid voelt. De infrarood wand terrasverwarming is veilig te monteren aan de muur of plafond. Ze raken niet overhit, zijn veilig in gebruik en er is geen brandgevaar. 

Staand terrasheater voor thuis en professioneel gebruik

Staand terrasheater voor thuis en professioneel gebruik

Wil je de terrasheater om meerdere plekken op het terras gebruiken, dan is een mobiele staande versie het meest functioneel.

Een verplaatsbare, staande terrasverwarming kan je overal in de tuin zetten waar jij wilt. Of gebruik meerdere heaters tegelijk voor een nog betere warmte verspreiding. 

Bij een staand model op een voet moet je rekening houden met de elektriciteit aansluiting. Zorg dat je het snoer netjes wegwerkt, zodat je er niet over kan struikelen. Of plaats het aan de rand van het terras waar geen doorloop is. 

Voordeel van een staand mobiele terrasverwarming is dat je deze elke keer op een andere plek kan plaatsen. Heb je een geen vaste zitplek op je terras, dan is een mobiele versie erg handig. Daar waar jij de warmte wilt hebben, plaats je ook de terras heater. 

Een selectie van top terrasverwarmingen

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

terrasverwarming

Plafond infrarood straler

Een plafond infrarood terras straler biedt de meeste warmte verspreiding. Omdat de warmte van boven komt, is het bereik namelijk groter. Voordeel van een plafond infrarood terrasverwarming is dat deze mooi is weggewerkt. Dit geeft een strak en onopvallend resultaat. 

De infrarood plafond heater warmt direct de mensen en objecten in het stralingsgebied op. De objecten, zoals tuin meubilair, vloer en wanden houden de warmte goed vast. Daarna weerkaatsen de stralen opnieuw de ruimte in. Daardoor voel je van alle richtingen de heerlijke infrarood warmte. Het voelt als een hele warme deken die om je heen ligt. 

De plafond terrasverwarming plaats je boven het zitgedeelte. Dit kan boven de zithoek of tafel zijn. Op deze manier ontvang je de meeste warmte, daar waar de mensen zich begeven op het terras. 

Terras infrarood straler of gaskachel

Terras infrarood straler of gaskachel?

Er is een groot verschil tussen een infraroodstraler, gaskachel en elektrische straler zoals een kwartsverwarmer. Terwijl klassieke kachels alleen warme lucht blazen, voel je bij een infrarood straler direct de warmte op je huid. De ir stralen zijn namelijk vergelijkbaar met de warme zonnestralen op je gezicht. 

Infrarood verwarming Antwerpen kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Bijvoorbeeld in de serre, veranda, woonkamer of garage. Infrarood verwarming heeft nauwelijks een opwarmtijd. Je voelt direct de warmte.  

Een infraroodstraler is geurloos en geruisloos. Stille, schone en gezonde warmte met infrarood terrasverwarming. Een terras gasbrander verbrandt een gas lucht mengsel om warmte op te wekken. Dit betekent dat het alleen de omgevingslucht verwarmt. Daarnaast ontstaat bij de verbranding een hete, benauwde lucht welke onaangenaam ruikt en ongezond is. Daar wil je niet gelijk naast zitten. 

Gebruik van gasgestookte outdoor terrasverwarming is dan ook alleen toegestaan in open ruimtes buiten. Het is zelfs verboden om ze binnen te gebruiken, vanwege het verbrandingsgevaar.

Met een infrarood verwarming Merksem-Antwerpen geniet je van een reukloze en geruisloze warmte. De keuze tussen een gaskachel of infraroodstraler is snel gemaakt. Geniet met een outdoor infrarood terrasverwarming van gezonde en duurzame warmte. 

terrasverwarming

Italiaanse infrarood terrasverwarming Progretti

De krachtige elektrische infrarood stralers van Warmteshop Antwerpen gebruiken allemaal de korte golf ir-C straling. Deze zijn daardoor niet windgevoelig en overal buiten te gebruiken. Wij leveren terrasverwarming aan particulieren en bedrijven, zoals horeca ondernemers. 

De infrarood terrasverwarming van Star Progretti is dé krachtige IR straler onder de outdoor heaters. Kies voor kwaliteit, zoals de modellen van het Italiaanse kwaliteit merk Star Progretti. Deze heaters maken gebruik van de meest vooruitstrevende infrarood technologie. Een Progretti straler laat je nooit in de kou staan.  

Het design van de Star Progretti straler combineert elegantie met de nieuwste technologie. Het resultaat is een mooie terras verwarming met krachtige infrarood warmte. De Italiaanse design terrasverwarmer hang je aan het plafond, muur of plaats je op standaard.

Dankzij de titaan spiegel en sterke Golden Tube lampen heb je bijvoorbeeld met een Heliosa992 een terrasverwarming voor zo’n 15 m2. Met gemak kan dit model dit oppervlak aan en dat met slechts 1500 watt. Met de grotere modellen kan je terrassen van 25 m2 of meer verwarmen. 

Binnen een seconde verwarmt deze heater jouw terras. Door de duurzame technologie is deze terrasverwarming zeer zuinig in gebruik, waardoor je bespaart op de verbruikskosten. Infrarood verwarming behoeft geen onderhoud en de installatie is eenvoudig. 

KOOP DE TERRASVERWARMING BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

GENIET LANGER VAN HET BUITENLEVEN

terrasverwarming-met-standaard.jpg

Lange golf infrarood terras heater

Er zijn twee soorten infrarood heaters verkrijgbaar, namelijk de lange golf en de korte golf infrarood straler.

De lange warmtegolf infrarood verwarming heeft een korte opwarmtijd nodig van 8 tot 15 minuten. 

De warmte straalt over een lange afstand, waardoor de gehele ruimte in het bereik gelijkmatig wordt verwarmd. De lange golf ir-c straling heeft geen zichtbaar licht en is heerlijk warm.

De lange golf infrarood verwarming is uitermate geschikt voor binnen als hoofdverwarming of infrarood als bij-verwarming. Voor een serre of tuinoverkapping.

Voor buiten op een open terras zijn ze iets minder geschikt. De lange warmtegolf is namelijk gevoelig voor wind. Onder een overkapping of in een tuinhuis werken ze prima. 

Professionele terrasverwarming

Krachtige korte golf terrasverwarming

Voor een echte terrasverwarming buiten raden wij de korte golf infrarood verwarming aan. Deze krachtige heater behoeft geen opwarmtijd, je voelt direct de warme stralen. Deze heater geeft ‘instant warmte’, directe warmte. 

Met een druk op de aan-knop voel je gelijk de warme stralen op je huid vallen.

Naast de krachtige warmte zijn de terrasheaters van infrarood verwarming Sportpaleis Antwerpen ook duurzaam in verbruik. 

De terrasheater geeft een zichtbaar, helder roodachtig licht af. De golden shadow heeft een ultra low glare waardoor het minder licht produceert. De korte golf a-straling is niet gevoelig voor wind, waardoor ze zeer geschikt zijn voor het verwarmen van een terras.

De korte golf infrarood verwarming zie je vaak terug bij horeca ondernemingen. 

Elektrische-terrasverwarming.jpg

Voordelen infrarood terrasverwarming

– Niet gevoelig voor lucht bewegingen.

– Verwarmt niet de lucht, maar rechtstreeks de mensen.

– Levert direct warmte na het inschakelen.

– Zeer efficiënt in verbruik. Tot 92% van de energie wordt omgezet in warmte.

– Hebben minder elektriciteit nodig dan eenvoudige verwarming omdat er geen opwarmtijd benodigd is.

– Geurloos en geruisloos.

– Flexibel te monteren aan de muur, het plafond of op een statief.

– Bediening via thermostaat.

– Veilig en makkelijk in gebruik.
Hoog technologische infrarood straling met direct warmte garantie.

beste-terrasverwarming.png

Infrarood terrasverwarming kopen

Wil je meer weten over onze verschillende soorten terrasverwarming? Neem contact op met de warmteshop Antwerpen. Onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden om jouw terras of balkon te verwarmen. 

Terrasverwarming kopen voor particulieren of horeca ondernemingen. Het hele jaar door genieten van de warmte op je terras. Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen.

Infrarood terrasverwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. In de showroom van Warmteshop Antwerpen staan de verschillende modellen terrasverwarmers uitgestald. 

Naast terrasverwarming levert Warmteshop Antwerpen ook industriële stralers voor kantoor verwarmen met infrarood, magazijn verwarmen met infrarood of werkplaats verwarmen met infrarood. Als hoofdverwarming of bijverwarming en voor infrarood verwarming in nieuwbouw of infrarood verwarming bij renovatie woning.

Warmteshop Antwerpen is vlakbij het Sportpaleis gelegen. Kom langs of bestel eenvoudig de terrasverwarming online via onze website en bij onze webwinkel. Alle vaste en mobiele verwarming oplossingen zijn bij ons te koop. 

warmte-voor-je-terras.jpg

Meest gestelde vragen

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming werkt door middel van infrarood straling, vergelijkbaar met de zonnestralen. 

Hoe behaaglijk is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is heel behaaglijk. Het zorgt voor een comfortabel en schoon binnenklimaat. 

Is infrarood verwarming gezond?

Ja, infrarood verwarming is gezond. Het ontspant je spieren en stimuleert de bloedcirculatie. 

Is Infrarood verwarming de toekomst?

Ja, infrarood verwarming is de toekomst. Een woning, kantoor of industrieel pand gasloos verwarmen met efficiënte infrarood straling is milieubewust.