Warmteshop Antwerpen, de winkel & showroom voor Antwerpen en omgeving

Infrarood verwarming Antwerpen

kwaliteit infrarood verwarming antwerpen behaaglijk Sportpaleis offerte

Infrarood verwarming Antwerpen en omgeving

Infrarood verwarming Antwerpen en omgeving levert alle infrarood producten voor binnen en buiten. Een infrarood verwarming in je woning, kantoor verwarmen met infrarood,  magazijn verwarmen met infrarood. Of wil je een terrasverwarming voor buiten op je balkon of tuin? Met een infrarood verwarming geniet je het hele jaar door van de meest aangename en gezonde warmte. 

Infraroodverwarming Antwerpen levert verschillende soorten infrarood panelen met diverse vermogens en designs. Voor iedere kamer is er wel een geschikt warmtepaneel. Woonkamer, badkamer of slaapkamer. Voor infrarood verwarming in nieuwbouwinfrarood verwarming bij renovatie. Infrarood als bij-verwarming of als hoofdverwarming. Een mobiele verwarming voor werkplaats verwarmen met infrarood straling.

gezond kwaliteit verwarming kinderkamer

Verschillende designs infrarood verwarming

Infraroodverwarming is er in veel verschillende soorten, vermogens en designs 

Wat dacht je van een prachtige badkamer spiegelpaneel, zodat je nooit meer een beslagen spiegel hebt in de badkamer. Of een krijtbord paneel voor in de keuken welke je met echt krijt beschrijft. 

De mogelijkheden zijn ontelbaar. Je hoeft niet meer tegen een lelijke stinkende radiator in de woonkamer aan te kijken. Dat is verleden tijd. Kies voor de moderne en zuinige infrarood verwarming Antwerpen. Kom langs in onze showroom in Antwerpen. Infrarood verwarming Merksem, de winkel voor alle infrarood producten en toebehoren in Antwerpen en omgeving. Infrarood verwarming Sportpaleis is vlakbij het Sportpaleis Antwerpen gelegen.

infrarood verwarming toekomst antwerpen Merksem sofa nieuwbouw

Verwarmen met infrarood

De infrarood panelen hebben slechts enkele minuten nodig om de heerlijke warme infraroodstralen uit te zenden. De straling dringt tot 0,3 mm in de huid door, waardoor je een warm en aangenaam lichaamsgevoel bereikt. De IR warmtepanelen geven stralingswarmte, vergelijkbaar met het effect van de warme zonnestralen. 

Mensen, muren of meubels worden direct verwarmd. Omliggende oppervlakken, zoals wanden of vloeren, houden de warmte vast. Vervolgens weerkaatsen de objecten de warmte weer de kamer in.

Personen die zich binnen drie meter van het warmtepaneel bevinden, voelen direct de warmte. Een aangenaam en behaaglijk gevoel wordt gecreëerd.

INFRAROOD VERWARMING

KOOP JE BIJ WARMTESHOP ANTWERPEN

warmteshop bankstel Sportpaleis renovatie bij-verwarming

Besparing op kosten

Bij infraroodverwarming Antwerpen bespaar je direct op de kosten. Niet alleen op de aanschaf kosten, maar ook op andere bijkomende kosten. Je hoeft niet te investeren in een dure CV-installatie waarbij leidingen moeten worden aangelegd.

De hoge kwaliteit infraroodverwarming Antwerpen werkt op elektriciteit. Het enige wat je dus nodig hebt is een aansluiting op de elektra. Daarnaast bespaar je op onderhoudskosten. Een infrarood verwarming heeft geen draaiende onderdelen die kapot gaan, heeft geen jaarlijks onderhoud nodig en het water hoeft ook niet bijgevuld te worden. Je geniet van een onderhoudsvrij leven.

Tevens is de installatie eenvoudig en snel. En nog belangrijker het energieverbruik is zeer zuinig. Met een infrarood verwarming Antwerpen bespaar je al snel honderden euro’s per jaar.

infrarood verwarming gezond toekomst antwerpen Sportpaleis halletje bij-verwarming

Kenmerken infrarood verwarming

De werking van infraroodverwarming is anders dan bij een luchtverwarming systeem, zoals een CV ketel. Bij convectie kachels wordt de lucht verwarmd. Infrarood verwarming Antwerpen verwarmt de objecten en mensen op die in het bereik van de IR verwarming bevinden. 

– Gelijkmatige warmteverdeling.

– Geen lucht circulatie, dus stofdeeltjes zinken, de lucht is schoon.

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren.

– Comfort bij lage lucht temperaturen.

– Weinig warmte-energie ontsnapt bij ventilatie van de ruimte.

– Geruisloos en geurloos verwarmen.

eetkamer renovatie toekomst

Meest gestelde vragen

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming werkt middels onschadelijke infrarood straling. Vergelijkbaar met de warme zonnestralen. 

Hoe behaaglijk is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is zeer behaaglijk. Het zorgt voor een comfortabel en schoon binnenklimaat. 

Is infrarood verwarming gezond?

Ja, infrarood verwarming is gezond. Het ontspant je spieren en stimuleert de bloedcirculatie. 

Is Infrarood verwarming de toekomst?

Ja, infrarood verwarming is de toekomst. Een woning, kantoor of industrieel pand gasloos verwarmen met efficiënte infrarood straling is milieubewust.